"Atatürk'ün İzinde Dünya Çocukları" eTwinning Projesi

26.04.2022 395

Okulumuz Anasınıfı B Şubesi öğretmeni Özlem YILMAZ'ın kurucusu olduğu ve öğrencileriyle birlikte katıldığı "Atatürk'ün İzinde Dünya Çocukları" adlı eTwinning Projesi; çocuklara Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü tanıtmak, sevdirmek ve Atatürk'ün çocuk sevgisini anlatmak,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı etkin bir şekilde kutlamak ve seçilen dünya ülkelerinin bayrakları ve ay yıldızlı bayrağımız ile sonuçlandırmak, erken çocukluk döneminden itibaren milli ve manevi değerlerimizi benimsetmek amacıyla yürütülmektedir. Proje sonunda okulumuzda ay yıldızlı bayrağımız başta olmak üzere seçilen ülkelerin bayraklarından oluşan sergi yapılacak olup, çocuklarımız aileleriyle beraber sınıf olarak seçtikleri ülkelerin kostümlerini tasarlayacaklar ve sergi günü proje ortaklarıyla yaptıkları webinarda  kostümlerini giyerek seçtikleri ülke dilinde "iyi bayramlar" dileyecek ve birbirlerinin çocuk bayramını kutlayacaklardır.

26-04-2022